Varmuutta somekanavien ja verkkosivujen toimivuuteen

Artikkelissani on kumppanuuslinkkejä. Kun klikkaat linkkiä, myös minä pienen yrityksen omistaja hyödyn klikkauksestasi. Kiitos! -Tarja-

 

Varmaan jokainen yrittäjä miettiin millaiset omat verkkosivut oikeasti ovat.Miltä ne muiden silmin näyttävät? Ovatko ne kiinnostavat, houkuttavatko ne asiakkaan ostamaan tai palaamaan uudelleen sivuille?

Tätä asiaa pohdin minäkin jonkin aikaa, kunnes  silmiini sattui mainos, jossa luvattiin ilmainen analyysi somekanavien laadusta ja näkyvyydestä. (*kumppanuuslinkki) Tartuin tarjoukseen välittämästi, sillä se oli suora vastaus pohdintaani. Näin yrittäjämäisesti ajatellen, mainos oli siis toiminut juuri niinkuin sen pitääkin toimia ja osunut ihan kohdilleen minun tilanteessani.

Syötin siis tietoni lomakkeeseen ja sitten vain odottelemaan jännittyneenä. Olin kuitenkin uhrannut paljon aikaani rakentaessani somenäkyvyyttäni ja tietenkin asiantuntijan analyysi sivuistani hiukan pelotti. Mitä, jos kaikki onkin ihan pielessä? Toisaalta, kunhan saan tietää asian, millaiset sivuni ovat, voin niitä myös korjata. Lisäksi analyysissä luvattiin korjausehdotuksia ja ennen kaikkea 15 min. konsultaatioaika.  Kuulosti kyllä todella hyvältä.

Analyysi

Sain analyysin sähköpostiini. Siinä käytiin läpi sosiaalisen median sivustoni todella kattavasti. Huomiot sivuista oli listattuna ensin ja sen jälkeen kehittämisehdotuksia. Kehittämisehdotukset kiinnittivät huomioni selllaisiin asioihin, joita ei itse ole tullut huomioitua. Erittäin hyviä pointteja, jotka pisitivät ajattelemaan omia tavoitteitani jokaisessa mediassa.

Kaikki kehittämisehdotukset oli vielä koottuna raportin lopussa, joten ne oli siitä helppo ottaa käsittelyyn kohta kohdalta.

15 min konsultaatio

Saatiin sovittua myös tuo 15 min. konsultaatio, jossa käytiin keskustellen vielä läpi raportin sisältö ja myös sain lisää kehittämisehdotuksia.

Lopputulos

Tämä oli hieno kokemus, joka antoi varmuutta itselle, että on menoissa oikeaan suuntaan tekemällä ihan oikeita asioita. Vinkkien avulla voin vielä tehostaa näkyvyyttäni ja markkinointiani.

Tilaa tästä oma analyysisi!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

87 − 77 =

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.