Voisinko auttaa sinua?

 

Valmennukseni tuottavat iloisia, motivoituneita yrittäjiä,

joilla on positiivinen draivi päällä. – Tarja

Yritysvalmentajana  ja kouluttajana haluan sparrata, innostaa ja avustaa sinua kaikessayritystoiminnassasi: aina  yrityksen perustamisesta jopa toiminnan lopettamiseen.  Halaun olla tukenasi ja apunasi kysymyksissä, joita yritystoiminnan aikana tulee vastaan. Rakennetaan yhdessä sinulle oma menestyspolku.

Sinulla voi olla idea ja mietit, voisiko siitä tulla jopa bisnestä. Ota minut kaveriksi yritystoiminnan ideoimiseen ja käynnistämiseen. Sparraan sinua mielelläni mm.

  •  liiketoiminnan suunnittelussa ja liiketoimintasuunnitelman ja markkinaselvityksen tekemisessä
  • markkinoinnin suunnittelemisessa
  • sähköisen markkinoinnin käyttöönotossa
  • asiakaspalvelun ja myynnin kehittämisessä
  • tuotteistamisessa
  • tuotteiden ja palvelujen lanseerauksessa

 

 

Missioni on auttaa sinua menestymään niin, että voit tehdä sitä mistä nautit ja mitä rakastat.

Sinä olet pääosassa kaikessa mitä teemme. En keskity pelkästään yritykseesi, vaan myös sinuun yrittäjänä. Valmentaminen yrittäjyyteen on  sinussa itsessäsi olevien vahvuuksien herättämistä. Tavoitteenasi yrittämisessä on usein elämäsi suunnan muutaminen ja suuntaaminen kohti jotakin, josta olet haaveillut. Haluan auttaa sinua saavuttamaan haaveesi, niin yrittäjyyden saralla kuin henkilökohtaisella tasolla. Autan sinua eteenpäin kaikella sillä osaamisella ja kokemuksella mitä minulla on.

Jos haluat kehittyä ja muuttua, sinun on ajateltava eritavalla kuin aiemmin

Kaipaatko sparraajaa ja juttukaveria, joka ymmärtää myös pelkojasi? Olen pienyrittäjä, joka on käynyt samoja kysymyksiä läpi aloittaessaan toiminnan. Yhdessä keskustellen suuretkin ongelmat saavat uutta näkemystä ja menettävät tehoaan. Yhteisissä ideariihissä saat ideoita ja ajatuksia miten jatkaa eteenpäin ja pelot väistyvät innostuksen tieltä.

Lue tarinaa toiminnastani Kaista Savoon lehdestä 

Teen työtäni suurella sydämellä.

Uusimmat blogissa

Yritykseni 5 parasta mokaa vuonna 2016

Asiantuntijapalveluja myydessä on tärkeää tehdä pitkäjänteistä toistettavaa ja säännöllistä myyntityötä. Ennakointi ja myynti pitkälle aikavälille on melko tyypillinen tapa toimia alallani. Alku vuosi 2017 on ollut melko rauhallinen yritystoiminnassani, joten on ollut…

lue lisää

Millainen on hyvä webinaari?

Webinaarien pitäminen yleistyy koko ajan ja siitä uskotaan tulevan myös Suomessa yksi tie joka vie jokaisen kouluttajan, tuote-esittelijän, valmentajan ja myyjän menestyksen kukkuloille. Tässä kirjoituksessa en mieti tekniikkaa, miten webinaari toteutetaan, vaan webin…

lue lisää

Kasvun haasteita

Useat tahot ovat etsineet selitystä mitkä kaikki tekijät vaikuttavat yrityksen kehittymiseen ja kasvuun.  Kasvumuuttujien tunnistaminen on tärkeää niin yrittäjille kuin rahoittajille, sijoittajilla ja julkiselle tukisektorille, sillä niiden avulla voidaan ennustaa…

lue lisää

DariaK – kuka ja mitä?

DariaK on muotoiltu lempinimestä, jonka ystäväni ovat minulle jo pikkutyttönä antaneet.

Slogan eli miksi halusin nuo kolme sanaa logoni yhteyteen?

Feel the gratitude, love everything you do and live your life to the fullest.

Uskon siihen, että kun olemme kiitollisia siitä, mitä meillä on, saamme lisää kaikkea hyvää elämäämme. Uskon myös siihen, että tie menestykseen on se, että teemme sitä, mitä rakastamme. Ihmisellä on vain yksi elämä ja sitä ei pitäisi tuhlata siihen, että tekee asioita, jotka eivät tuota hyvää mieltä. Samasta syystä  elämä on elettävä täysillä ja tässä hetkessä. Näin ei tarvitse myöhemmin miettiä, että jospa olisin…

Yritysideani perustuu haluun auttaa yrittäjäksi ryhtyvää tai vaikeassa elämäntilanteessa olevaa, löytämään ratkaisuja, joiden avulla voi päästä eteenpäin. Pohjana oma elämänkokemukseni ja osaamiseni. Osaamista olen hankkinut tekemällä todella monipuolisesti töitä erialojen tehtävissä, opiskelun sekä luontaisen uteliaisuuteni kautta.

Olen koulutukseltani YTM, yrittäjyys oli pääaineenani ja olen myös ammatillinen opettaja ja vientisihteeri. Olen toiminut urheiluvalmentajana joukkueurheilussa sekä uraohjaajana aikuisille ja nuorille, jotka etsivät vielä omaa tietänsä, samoin irtisanotuille sekä lomautetuille.

Coachingia olen opiskellut Experts Academyssa ja Mindvalley Academyssä, maailman parhaiden kouluttajien, kuten mm. Vishen Lakhiani, Joe Vitale ja Brendon Burchard, valmennuksessa.

Positiivisuudesta apua  yrittäjyyteen ja elämääsi

Tiedonjanoni on kyltymätön, pidän haasteista ja siitä, että voin etsiä ratkaisuja hankaliin tilanteisiin.

Oltuani ulkomailla töissä lähes kymmenen vuotta, palasin Suomeen perheeni luo. Kouluttauduin vientisihteeriksi, mutta tiesin jo silloin, että se ei tule olemaan se minun “eläkevirkani”. Jossakin vaiheessa elämääni haaveilin, että minusta tulee opettaja. Kouluttauduin opettajaksi, mutta pian huomasin, että haluan paljon enemmän. Haluan auttaa ihmisiä ja toivon, että ihmiset, joiden kanssa työskentelen haastavat minut ja osaamiseni, vaativat minua myös oppimaan ja kehittymään. Haluan itsekin oppia uutta samalla kun toteutan valmennuksia, ohjauksia, koulutuksia, seminaareja ja kursseja tai etsin ratkaisuja tilanteeseesi. Uskon positiivisuuden voimaan, ihmisten väliseen vuorovaikutukseen, kuin myös yhdessä tekemisen tuomaan vahvuuteen.

Haluan auttaa sinua rakentamaan unelmiesi elämää tai yrittäjyyttä, joka kantaa kauas tulevaisuuteen ja tuottaa iloa vielä eläkepäivinäsi.

Palveluni sopivat sinulle, joka haluat apua esimerkiksi löytämään ratkaisuja vaikeisiin tilanteisiin. Yritysmaailman tuntemukseni on vahva, koska olen työskennellyt yritysten kanssa jo reilut 20 vuotta ja toiminut yrittäjänäkin yli 10 vuotta. DariaK on minun kolmas yritykseni. Olen opiskellut paikallistalouksien kehittämistä ja yrittäjyyttä sekä henkilöstöjohtamista yliopistossa ja suorittanut Yhteiskuntatieteiden maisteritutkinnon yrittäjyydestä. Asiantuntijana toimimista ja oman mielen hallintaa olen opiskellut Experts Academyn ja Mindvalleyn johdolla.

Elämänkokemusta minulle on tullut erilaisista, vaikeista ja elämää mullistavista tilanteista, joista kuitenkin olen selvinnyt  aina voittajana. Olen joutunut aloittamaan elämäni alusta monta kertaa. Haluan kertoa sinulle mitkä ovat ne keinot, millä minä selviydyin kaikesta ja joilla sinäkin voit selviytyä – lähes mistä vaan. Uskon voivani ohjata sinua eteenpäin, vaikka tällä hetkellä tuntuisi, ettei tilanteestasi ole ulospääsyä.

 

Perheeseeni kuuluu yorkshiren terrieri Taika ja Havanese Pinja, rakkaat pienet piipertäjät, jotka tuovat elämääni järjestystä, iloa ja onnea joka päivä. Akkujani lataan kesällä mökillä luonnonrauhassa ja talvella takan ääressä hyvän kirjan, usein se on Paulo Coelhoa, parissa.

 

 

 

 

 

Kiva kun tulit sivuilleni, toivottavasti löydät täältä jotakin itsellesi. Jos tuntuu, että et löydä, ota yhteyttä, etsitään yhdessä.

TallennaTallenna

TallennaTallenna

TallennaTallenna

TallennaTallenna

TallennaTallenna

Tämä verkkokauppa on vain esittelyä varten — tilauksia ei käsitellä. Piilota tämä ilmoitus

0